Image
Image

Packinstruktion | Er flyttfirma för flytt till Portugal, Spanien eller i Sverige | Alltid med kunskap och kvalitet

Packning | Innan flytt är det dags för packning! Du väljer om du vill packa allt själv eller om du vill ha hjälp av oss.


Väljer du att packa själv går det bra att köpa ditt packmaterial av oss och i god tid få det levererat.
Packmaterial

Image

Packningstips - instruktioner

Det viktigaste vid en flytt är att rätt material används så att inget av ditt gods blir skadat. Det material som finns att köpa av oss är:

Flyttkartonger av typen dubbelwell. Dessa kartonger är svensktillverkade och håller för långa transporter. Man brukar räkna med att det går åt en flyttkartong per kvadratmeter, men det kan skifta. För att smidigt packa kläder erbjuds garderobskartonger.

Silkespapper och bubbelplast är bra att använda till packning av porslin och glas. Bubbelwellplast används för emballering av bland annat TV. Tavlor går att packa med bubbelwellplast men det finns även tavellådor av kartong. Sofföverdrag används som skydd på soffor så att tyget inte skadas eller smutsas ner.

Sängöverdrag används som skydd på sängar så att madrassen inte skadas eller smutsas ner. Vid packning av exempelvis tavlor och skulpturer av högt värde används måttbeställda emballagelådor i trä som fylls med packchips.

Enkla tips vid packning | Packa i kartong...

Packa aldrig tyngre än du själv orkar bära! | Böcker ska packas i botten på kartongen, gärna inbundna och pocket varvat så att vikten blir jämnt fördelat. Fyll inte en hel kartong med böcker!

Det blir tungt att bära och det finns en risk att botten på kartongen går sönder. Fyll istället halva kartongen med böcker och andra halvan med lätta material, exempelvis kuddar, filtar och gardiner.

Enkla tips vid packning | Packa i kartong, Packa aldrig tyngre än du själv orkar bära!

Packa böcker | Böcker ska packas i botten på kartongen, gärna inbundna och pocket varvat så att vikten blir jämnt fördelat. Fyll inte en hel kartong med böcker!

Det blir tungt att bära och det finns en risk att botten på kartongen går sönder. Fyll istället halva kartongen med böcker och andra halvan med lätta material, exempelvis kuddar, filtar och gardiner.

Packa porslin | Börja alltid med att lägga ett lager bubbelplast i botten på kartongen. Därefter slås porslin och glas in i silkespapper eller bubbelplast. Tallrikar ska ställas ståendes på högkant. Fyll inte en hel kartong med porslin, utan fyll gärna med andra lätta och vadderade material.

Märk kartongerna | Alla kartonger ska vara märkta med namn, adress och telefonnummer. Skriv texten på två av sidorna, ovansidan behöver inte märkas då texten inte syns när kartongerna är staplade ovanpå varandra.

Möbler | De möbler ni väljer att skicka med utlandsflytt filtas och tejpas in av oss. Möbler med lådor, exempelvis byråer, töms på tyngre material.

Image

DT Transport ett företag med kvalitet i fokus

Med oss kan du känna dig trygg. Med oss kan du känna att dina ägodelar är i trygga händer med erfaren personal.
Vi har både svensk- portugisisk- och spansktalande personal.

Vi samarbetar med många mäklarföretag både i Spanien och Portugal bla. Fastighetsbyrån, Skandiamäklarna, Portugalmäklarna m.fl.

DT TRANSPORT - KVALITET - KUNSKAP - LÅT OSS HJÄLPA ER

Information

Djuvfeldts Transport | Med oss kan du känna att dina ägodelar är i trygga händer med erfaren personal. Vi har både svensk- portugisisk- och spansktalande personal.

logo liggande

uc

Följ oss

Följ oss på våra Onlinekanaler. Där finns det mesta av det bästa. Håll dig up to date...

Facebook
Instagram
LinkedIn
Google